Repülőjegy kereső

Olcsó repülőjegyek keresése:


 

Tippek, tanácsok olcsó repülőjegy foglaláshoz

Az alábbiakban igyekeztem összegyűjteni a repülőjegy árát leginkább befolyásoló tényezőket, ha ezeket figyelembevéve keres repjegyet nagy valószinüséggel megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb olcsó repülőjegyet.

A repülőjegyek ára a járat indulása előtt 1-2 hónappal a legkedvezőbb. Persze 1-2 nappal az indulás előtt sikerülhet még olcsóbban megszerezni a repülőjegyet, de ehhez már némi szerencse is szükséges ezért ha biztosra akar menni akkor azt javaslom, hogy repülőjegyét az indulás előtt 1-2 hónappal foglalja le.

A repülőjegy árát kedvezően befolyásolja, ha a kinttartózkodás legalább egy éjszakát magábanfoglal. Az egy napos oda-vissza jegyek jóval drágábbak.

Szintén fontos a kinttartózkodás ideje, amennyiben kint töltjük a szombatot jóval olcsóbban juthatunk repülőjegyhez.

A repülőjegy foglalás előtt jól gondolja át, hogy megfelel-e Önnek a kiválasztott időpont. Az utólagos változtatás sok esetben egyáltalán nem lehetséges, vagy nagyon költséges.

Ne garasoskodjon, ha már megvette a repülőjegyet, akkor ne sajnáljon pár ezer forintot egy jó utasbiztosításra. Az utasbiztosítás nem csak betegség hanem poggyászkár esetén is jól jöhet.

 

Fapados és klasszikus légitársaságok olcsó repülőjegy ajánlatai egy helyen.

Az online repülőjegy foglalás forradalmasította a repjegy vásárlást. Ma már nem kell utazási irodákba rohangálnunk, ha sürgősen szükségünk van egy repülőjegyre. Otthonunkból kényelmesen lefoglalható a számunkra megfelelő repülőjegy. A foglaló rendszerek annyira kifinomultak, hogy több száz légitársaság ajánlatát kezelik egyszerre, így egy online kereséssel megtekinthetjük az összes lehetőséget egy adott útra.

A repjegy keresők már nem csupán a klasszikus légitársaságok, hanem a fapados társaságok kínálatát is elérhetővé teszik. Így egyszerre “versenyeztethetjük” a klasszikus és a fapados légitársaságok ajánlatait.

Ma már rengeteg online, olcsó repjegy foglalási lehetőséget találunk az interneten. Vannak egyszerűbb és összetettebb keresők. Egyes keresőket könnyű használni, máshol idegesítő apróságok hátráltatják a gyors keresést. A fizetési módok is sokat változtak az utóbbi években, ma már mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fizetési megoldást.

 

Fapados repülőjegyek

A légitársaságok közötti kiélezett verseny egyértelműen az utasoknak kedvez. Egyre több fapados légitársaság verseng az utasokért és az általuk diktált alacsony árakhoz a klasszikus légitársaságoknak is igazodniuk kell, ha versenyben akarnak maradni.

Az olcsó repülőjegy ma már nem marketing fogás, hanem valós kedvezményeket tartalmazó kedvező árú repülőjegy ajánlat. Természetesen minél felkapottabb, látogatottabb egy adott desztináció annál szorosabb a verseny, annál több légitársaság indít járatokat az adott városba, és ennek köszönhetően több a kedvező repülőjegy ajánlat is.

Az aktuális repjegy kínálatról oldalamon is naprakészen értesülhet.